Sahabat-sahabat Perjuangan

Tuesday, October 5, 2010

Aku sudah tiada?

Dengan nama Allahh yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang

MySpace

 Tajuk kali ini bukan bermaksud Az sudah pergi ke rahmatullah. Tetapi atas apa yang berlaku pada malam tadi. Ditakdirkan, Desa ku melakukan latihan kecemasan (kebakaran). Jadi semestinya loceng akan dibunyikan. Kalau anda sudah melupai bunyi loceng, sila ingat kembali ketika waktu sekolah,


Kringgggggggg..... yeah!! balik!!!!
MySpace
Ataupun...

Kringggggggg....... Yeah!! Rehat!! makan time....
MySpace

Jadi, jika loceng amaran kebakaran ini dibunyikan, pastikan anda jangan sesekali menggunakan perkataan ini. Sila guna...

Kringgggggg.... Api!!!! Api!!!! [ bukan API, Angkatan Pemuda Islam, tetapi Api, fire, 火(japanese),       النار (arabic),  ]
MySpace

Tapi, disebabkan saya sudah tidur awal, saya tidak terjaga semasa dibunyikan loceng amaran kebakaran ini. Bayangkan jika betul-betul berlakunya kebakaran? Sudah rentung En Az dalam bilik kan? haiz.....


Jejak Jari :

  1. Semakin malas untuk mengupdate blog. Walaupun mempunyai banyak idea yang hebat, tetapi masih malas. Berusaha keluar dari kepompong kemalasan.
  2. Akan diberikan taklimat LI (Latihan Industri pada pukul 11 pagi ini). Mungkin akan mintak kerja kat Indah Water.
  3. Kalau aku dah lama tak mengupdate, sila remind! hehe...... Blog ku, blog mu jua... XD

4 comments:

ello said...

火 - mandarin pun cmni juga character dia.. hehe..

hamzah dah 'hangus' ar~

lalala~

Chef Az said...

haha... berani kau? tapi xpe... hitam itu manis.... XD

savita said...

You can earn a real income online by becoming Home Typist! As a Home Typist, your job consists of typing and placing ads on the Internet. You don't need to have experience in Clerical or Advertising. Work is very simple to do, just copy and paste the ads. Only serious people need to apply for the job.
For more details E-mail us at support.visionjob@gmail.com

savita said...

Any one can do it very easily Easy Money Creation procures a wide variety of services from companies around the world. We strive to build relationships. More details:- E-mail us at support.visionjob@gmail.com