Sahabat-sahabat Perjuangan

Tuesday, March 9, 2010

AdakaH Anda Suka Pabila Kelas Cancel?

Assalamualaikum............

Alhamdulillah Az masih hidup pada hari ini. Macam biasa, bangun2 tido, mandi solat pi kelas semua tu. Hari ni kelas dimulakan dengan Kelas TITAS. Belajar pasal Tamadun Cina. Best!!

Selepas itu, ada kelas IEK 105 ( Solid Waste Management ). Kelas ni berkisarkan bagaimana Proses solid waste itu di selenggarakan. Mungkin lain kali Az boleh terangkan. Namun begitu, apekan daya, Dr Norli tiada. Kemanakah beliau pergi, Az pon tak tau. Cuma, gelagat kawan2 membuat kan Az mahu

HENSHIN!!!!!

KAMEN RIDER DECADE.....



Lepas tu.... Hiyark~~ MySpaceMySpace

hurm... En Kamen Rider, mengapakah anda ingin melanggar Mereka seperti kamen rider melawan musuh?

Hurm.... macam ni sahabat2 ku. Az ada terfikir, mengapakah mentaliti kita ini amat suka pabila lecturer @ cikgu tidak dapat menghadiri kelas untuk mengajar. Jujur Az rasa, kita tidak patut bersikap sedemikian...


Kenapa En Kamen Rider?

Salah satunye, Ilmu lecturer @ cikgu tersebut... bukan mudah untuk kita dapat Ilmu yang diturunkan kepada kita. Mungkin apa yang diajarkan pada hari ini berbeza jika beliau mengajarkannya pada hari esok. Logik kan ape yang diperkatakan oleh Az?

Perkara ke-2 ialah, setiap jam lecturer @ cikgu Hadir dalam kuliah adalah duit kita. Sepatutnye kita perlu "CLAIM" kita punya hak...... tapi, agak mustahil bagi seseorang yang bermentali seperti pelajar "zaman sekarang"......... Az amat Hormat 2-3 orang lecturer Az yang amat menekan kan perkara ini. Sedangkan, jika beliau masuk lewat kedalam Kuliah, beliau akan meminta maaf kepada kami dan mintak Halal atas kelambatan beliau. Antaranya, My Mentor masa Matrix, En Ednel Ashraf B. Misran


Jadi, apa yang anda boleh dikelaskan sebagai pelajar yang macam mana? masih ada masa untuk berubah........ hehehe....


P/S.. Maaf atas ketidak matangan ku... hehee...saja nak bagi nampak menarik....

Bagilah komen anda ye =) untuk menaik taraf tulisan ku ini =)

1 comments:

Zephyr said...

tertipu den dengan gambo decade tu